Friday, April 11, 2014

100414

Assalamualaikum. Salam Jumaat. 

Malam tadi berakhir segalanya dengan lancar. Mmg sebelum ni aku rindu dan berharap dia kembali pada aku. Tapi bile dia dah kembali pada aku, aku still rasa ade kurang. Seolah macam hati aku takbole terima dia kembali dan macam aku dah tak kenal dia siapa. Jadi last night aku jumpa dia dan kami bincang cara elok. Aku taknak dia fikir aku permain kan dia. Aku na lupakan dia. Nekad, lagipon mak bapak aku pon dah tak suke cara dia macam nak permainkan aku. Jadi untuk kebaikan semua. Aku lepaskan dia. Aku harap lepasni dia berubah menjadi lelaki yang berguna dan bertanggungjawab. Begitu juga untuk diri aku. Selamat tinggal cinta. 

No comments:

Post a Comment